Minions Pyjamas fuchsia 
LEGO Batman Kortärmad pyjamas blå

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Emoji Kortärmad pyjamas fuchsia

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

PJ Masks Kortärmad pyjamas marinblå

Paw Patrol Kortärmad pyjamas gulVegan Ice Cream 9781607745457

Fireman Sam Kortärmad pyjamas gul Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Guess how much i love you Hare m musik o rörelse
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerSpegeltavla "Volkswagen" 20x30cmOscar of Sweden Mörkblå Wrinkle Free-skjorta Skjorta av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Citroën Kylskåpsmagnet

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Selected John skjorta, MörkblåVår gröna kokbok 9789113080970

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Selected 'Collect' regular fit skjorta, Svart Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Selected Preston Skjorta, Vit  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Poster - Mojito recept 21x30cm

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Star Wars Pyjamas svart

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avOscar of Sweden Grå Kortärmad Skjorta Med Röd RutaBatteri Gardena 7.2V Ni-Mh 2000mAh Accu 60Blend - Skjorta 20708473 Småmönstrad, Vit vardagen på egen hand.

PJ Masks Pyjamas (Velour) röd

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaLjushållare - Min älskade dotter saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Paw Patrol Nattlinne

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Poster - Vit Tiger 21x30cmPoster - Flamingo Heart 21x30cmverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Exklusiv Galleriram med 12 st bilder Svart färg Stående

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterCraft Tempo Halfzip, Women, Teal/PanicWeather Report 3/4 Pants Stretch, Herr, KhakiVäggdekor väggord väggtext Be awesome today!

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

FISHBONE är en liten stilfull serie för dig med öga för klassisk inredning. Fiskbensmöstret har varit ett populärt mönster inom mode, inredning och möbelhantverk i många decennier och ger en sofistikerat touch till din inredning. Mönstret förknippas även ofta med med den marina stilen och passar således utmärkt att kombinera med FISHERMAN-serien. FISHBONE-serien är tillverkad 100% bomull består av en kudde och en pläd som finns att tillgå i två färgvariationer! Handtvätt rekomenderas. Kudde finns som tillval.
Fiskbensmönstrat pläd i färgerna röd och natur i 100% bomull.
Mått
Längd: 170 cm
Bredd: 130 cm

Specifikationer

Övrigt
Serie: Etol Fishbone
Färgnamn: röd/Beige


Material
Materialtyp: 100% bomull


Mått
Bredd: 130 cm
Längd: 170 cm
Storlek: 170 cm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Ilse Jacobsen gummistövlar, Café LatteAmerikansk rörtång 14". 320mm. Max gap= 58mmSorel Glacy Explorer vinterstövlar, SvartOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

2-del Pyjamas Mus, 128